Новата българска изпълнителка Алекса гостува в Поп Топ

Предаването Поп Топ и тази седмица ще представи най-актуалното от света на музиката и киното.

Гост на Мартин Геновски в рубриката „Звезден дом“ ще бъде Алекса! Двамата заедно ще изберат кухня в мебели „ЗОНА“, а след това Мартин ще я разпита за живота й до момента.

Историята на Алекса е като приказка. Решава да учи актьорство, след като прочита книга на Лий Страсбърг, заминава за Лос Анжелис и я приемат в едно от най-престижните актьорски училища в света. След като го завършва, тя отново е в България, за представи дебютната си песен „Чувствам добре“, продуцирана от група Ice Cream.

Паола Стоименова отново е подготвила най-актуалните музикални новини в „Поп Топ Инфо“, като тази седмица ще ви представи случващото се около Михаела Филева, Deep Zone Project, Дичо и 100 Кила.

Борис Кашев ще ви запознае с петте най-гледани филма за изминалата седмица, освен това в рубриката “BOX Office” ще ви разкаже и за българския претендент за Оскар – „Пътят към Коста дел Маресме“.

В следващото издание гост в „Звезден дом“ ще бъде VenZy.

В “BOX Office” ще представим „ИЗХОД: Богове и царе“,като зрителите ще могат да видят изключителни материали за филма. Повече за епичния проект ще научим директно от режисьора Ридли Скот.

Записи на предаването Поп Топ се качват в официалната му facebook страница – http://www.facebook.com/PopTopShow

Слушайте Поп Топ по радио Зорана – всеки понеделник от 17:00 часа и петък от 9:00 часа /повторение/.

Гледайте Поп Топ по BOX TV – всяка събота от 9:00 часа и неделя от 14 часа /повторение/.

Обща снимка на водещите: Симон Вартерян / SV Studio

Линк към промо на предаването с Алекса – https://www.youtube.com/watch?v=tWPHrjOqRBQ

Линк към BOX Office – представяне на „Българ: филмът“ (излъчено миналата седмица) – https://www.youtube.com/watch?v=mRz1VLr3ppU