СЛУШАЙ НА ЖИВО | ЗОРАНА 87.6
ЕДИНСТВЕНОТО ХРИСТИЯНСКО РАДИО В СОФИЯ

Вяра, Надежа, Любов

На 17-ти септември фондация „Нашият Дом е България“ имаше голямата чест да реализира първия по рода си видео запис на концерт, посветен на град Света София!
Нашата любима столица е Богоименен град!
Както знаем, името на града ни идва от нашата древна базилика „Света София“. А името на тази базиликата идва от главния храм на Константинопол, посветен на Христос-Премъдрост.
Заснемането на пъстрия видео поздрав по случай празника на българската столица се случи пред фонтаните на Националния Дворец на Културата и в него участваха: Янко Лозанов, Галя Димитрова, Кварто квартет и приятели, Женски Хор “Ваня Монева”, Невена Цонева, камерен ансамбъл “Йоан Кукузел – Ангелогласният” и Българска хорова капела “Георги Робев” с диригент Нели Трошева.
Събитието осъществихме със съдействието на Столична Община.
Благодарим сърдечно на всички изпълнители, консултанти, на екипа от оператори и фотографи, осветители и озвучители за професионализма, търпението и всеотдайността!
снимки: Александър Сандев, Огнян Стефанов, Добромир Райнов и Магдалена Праматарска.

КУЛТ КЪМ ИЗКРИВЕНОТО – ПАДЕНИЕТО на съвременната българска експресионистична живопис в картините на Николай Майсторов „Начало на знанието е страхопочитанието пред Господа; само глупците презират мъдростта и наставлението.“Притчи 1:7 НП »

Християнски православен фестивал „ЖИВОТВОРЕНИЕ“                                                   С »

                    ГАЛЕРИЯ -ЖИВОТВОРЕНИЕ Заповядайте на първия християнски фестивал „ЖИВОТВОРЕНИЕ“ с два тържествени благотворителни концерта по случай празника Покров Богородичен и с »

Материалът „Зад Маската“ представя арх. Пламен Пламенов Мирянов е публикуван за пръв път на Нашият дом е България. »

Материалът Филм на арх. Пламен Пламенов Мирянов печели Голяма награда на международен тур филм фест е публикуван за пръв път на Нашият дом е България. »

СВ. СВЕЩЕНОМЪЧЕНИК АРТЕМОН
ЗОРАНА

СВ. СВЕЩЕНОМЪЧЕНИК АРТЕМОН

СВ. СВЕЩЕНОМЪЧЕНИК АРТЕМОН През време на гонението срещу християните, предприето по заповед на император Диоклетиан (управлявал от 284 до 305 г.), в малоазийския град Лаодикия

Прочетете повече »
СВ. МЪЧЕНИК ЕВПСИХИЙ
ЗОРАНА

СВ. МЪЧЕНИК ЕВПСИХИЙ

СВ. МЪЧЕНИК ЕВПСИХИЙ Св. мъченик Евпсихий се родил в Кесария Кападокийска в Мала Азия. Отрано бил възпитан в духа на християнската вяра. Бил богат, знатен

Прочетете повече »