Вяра, Надежа, Любов

На 17-ти септември фондация „Нашият Дом е България“ имаше голямата чест да реализира първия по рода си видео запис на концерт, посветен на град Света София!
Нашата любима столица е Богоименен град!
Както знаем, името на града ни идва от нашата древна базилика „Света София“. А името на тази базиликата идва от главния храм на Константинопол, посветен на Христос-Премъдрост.
Заснемането на пъстрия видео поздрав по случай празника на българската столица се случи пред фонтаните на Националния Дворец на Културата и в него участваха: Янко Лозанов, Галя Димитрова, Кварто квартет и приятели, Женски Хор “Ваня Монева”, Невена Цонева, камерен ансамбъл “Йоан Кукузел – Ангелогласният” и Българска хорова капела “Георги Робев” с диригент Нели Трошева.
Събитието осъществихме със съдействието на Столична Община.
Благодарим сърдечно на всички изпълнители, консултанти, на екипа от оператори и фотографи, осветители и озвучители за професионализма, търпението и всеотдайността!
снимки: Александър Сандев, Огнян Стефанов, Добромир Райнов и Магдалена Праматарска.

Материалът „Зад Маската“ представя арх. Пламен Пламенов Мирянов е публикуван за пръв път на Нашият дом е България. »

Материалът Филм на арх. Пламен Пламенов Мирянов печели Голяма награда на международен тур филм фест е публикуван за пръв път на Нашият дом е България. »

Материалът Нашият дом е България е публикуван за пръв път на Нашият дом е България. »

Материалът Филмът на Арх. Пламен Пламенов Мирянов „Свещената азбука“ вдъхнови Кан в навечерието на 24 май 24.05.2017 е публикуван за пръв път на Нашият дом е България. »

Материалът Арх. Пламен Пламенов Мирянов бе отличен за приноса му за развитие на обществото е публикуван за пръв път на Нашият дом е България. »

Архим. Павел Пападопулос

Архим. Павел Пападопулос: Авва Исаак Сириец казва: „Колкото по-незначими се чувстваме, толкова по-близо до Бога се намираме”. Етосът на светците не е фанатизъм и анатемосвания

Прочетете повече »