baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

Радио Зорана 87.6 FM

Наталия Тенева в ефира на Зорана с новата си песен "Когато те няма"

“Когато те няма” е една песен създадена с много емоция и вдъхновение. Автор на текста, музиката и аранжимента е Рангел Игнатов, а песента е изпълнена от Наталия Тенева. Наталия е една  от 14 финалисти на първото музикално риалити у нас по Нова ТВ - “Стар Академи“. Тя е възпитаник на Национална Музикална Академия - магистър по поп и джаз пеене, лауреат на множество национални и международни конкурси за изпълнители и авторска музика, а в момента е преподавател по поп и рок пеене в едно от най-популярните вокални студиа у нас - “High light studio".

Самата песен, Рангел пише преди години, но двамата с Наталия й вдъхват нов живот и различно звучене от първоначалния й вид. Текстът е романтична изповед, която всеки би могъл да изтълкува по собствен начин спрямо емоционалните си потребности, а твърдият звук на китарите силно контрастира с лиричния тембър на Наталия, което допълнително подсилва емоционалното изпълнение и въздействие на песента.

Видеото е заснето от Цветан Тодоров и Десислава Генкова-Елриша и монтирано от  Иво Стоянов. Сценичните ефекти са дело на Апостол Григоров,  сценографията и режисурата на Влади Павлов, а Светлана Савова - грим и прическа.

https://www.youtube.com/watch?v=i36kwndZTp0

Чуйте „Когато те няма“ в ефира на Зорана!