baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

Новини

Децата са щастие отново в ефира на радио Зорана

Радио Зорана отново дава начало на кампанията „Децата са щастие”. Тя цели да насърчи раждането на повече деца в българското семейство. Посланик на идеята са многодетните семейства, които споделят пред широката аудитория своя избор и лична история, а партньори - банка за стволови клетки Cryo-Save и списание „Моето бебе и аз”.

В „Децата са щастие” участват майките от клуб на многодетните родители „Пълна къща” към асоциация „Родители”, както и многодетни семейства, които приеха да споделят опита си в отглеждането на повече от две деца. Всички те са от различни краища на страната, имат различни професии, но ги обединява тяхната увереност, че са открили истинското щастие.

     

В продължение на няколко седмици в откровени интервюта по радио Зорана майките ще разказват за огромната любов, искряща от малките сърчица – ''Страхотно е усещането да се прибереш вкъщи и да има толкова много ръчички, които да дойдат, да те прегърнат'' – развълнувано споделя Милена Златарова, участничка в кампанията и майка на три деца. ''Когато сърцето на един родител е голямо и иска да бъде изпълнено с обич и да дава обич, тогава най-естественото нещо е да има много дечица” споделя Драга Сапаревска - майка на три деца.

       
Историите на майките са опровержение на страха и нерешителността на младите български семейства по отношение на раждането на деца.
           

Партньори: банка за стволови клетки Cryo-Save и списание Моето бебе и аз