baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

Новини

BG MUSIC CHANNEL събра на една сцена три поколения звезди на българската популярна музика

Новата телевизия   направи своята официална премиера с грандиозно BG MUSIC PARTY  заедно с артисти, колеги и приятели

 BG MUSIC CHANNEL събра в препълненият Sofia Live Club едни от най-изявените имена на българската музикална сцена и гости на събитието - Б.Т.Р, Рафи Бохосян и Лео, Ангел и Мойсей, Криско, Надя и Deep Zone, Ice cream, Lexus, Били Хлапето и Михаела Филева и др. Символичната диригентска палка на купона беше поверена на Ивайло Иванов – Играта, който  се появи с фрак и папионка. 

Водещият покани на сцената домакина на събитието - изпълнителния директор на BG MUSIC CHANNEL и DNK Media Group, Денис Касъмов, който приветства своите гости с добре дошли в „Домът на българската музика” и заяви:

„Мисията на BG MUSIC CHANNEL е да обединява,

да сплотява и да показва чрез своя ефир, всичко, което се е случвало, което се случва, и което ще се случва в българската популярна музика. Да подкрепя и мотивира създаването ѝ, да събере на едно място, под един покрив, всички талантливи български творци, създавайки една достойна платформа за популяризирането на българската музика. Надявам се, че всички ние ще успяваме заедно! Надявам се, че BG MUSIC CHANNEL ще успява!”.

Кулминацията на вечерта настъпи, когато под прожекторите на Първото BG MUSIC PARTY на BG MUSIC CHANNEL се появи Васил Найденов и вдигна на крака SofiaLiveClubс незабравимите „Телефонна любов” и „Сбогом, моя любов”. Публиката извика три пъти на бис звездата на българската музика и пя с пълно гърло.

BG MUSIC CHANNELзапочна излъчването си на 1 юни 2013 г. в 00.00 ч. с видеоклипа на емблематичната  песен Моя страна, моя България” на Емил Димитров.

Програмата на телевизията включва единствено и само българска  поп, рок, хип-хоп, R&B, естрадна и клубна музика.  Медията обединява в своя ефир стиловото разнообразие на българската музика, като представя и подкрепя, както утвърдени, така и начинаещи артисти.

Програмата на BG MUSIC CHANNEL излъчва мултикаст сигнал SD 16:9 и FULLHD (1920x1080) 24 часа, 7 дни в седмицата и се разпространява активно чрез кабелните и сателитни  оператори в цялата страна.