baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

Новини

СИЛАТА НА ДОБРАТА ХРАНА ОТ „ТАНДЕМ”, КАЧЕСТВЕНО ПРИГОТВЕНА С УРЕДИ DIPLOMAT

Diplomat-ичният Тандем, т.е. двете български марки Diplomatи „Тандем“  организираха съвместно едно  вълнуващо, кулинарно събитие под надслов Силата на добрата храна от Тандем, качествено приготвена с уреди DIPLOMAT.

Събитието събра на 22 май, от 18:00 часа, в кухнята на търговски център Diplomat – София почитатели на двата бранда. Всички опитаха от новите кулинарни изкушения на Тандем и участваха в томбола за спечелване на вкусни и практични награди от Diplomat.

Топлото посрещане, доброто настроение и кулинарните изненади бяха дело на Лео Бианки, почитател на уреди за дома Diplomat, и шунки и филета „Тандем“, с ниско съдържание на мазнини, подходящи за летните месеци. Помощници в събитието бяха и качествените, енергоспестяващи и модерни уреди за кухня - пасатор, миксер, котлон и фурна Diplomat, както и всички гости, присъствали на кулинарното събитие.

Приятелите и гостите на Diplomat-ичния Тандем показаха кулинарните си умения, помагайки на Лео и използвайки уреди за кухня Diplomatи деликатесите на „Тандем”.

Очаквайте продължение и много нови изненади за любителите на добрата храна и качествените уреди за дома. Искай най-доброто и Живей Качествено с Diplomat и „Тандем”!