baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

Новини

Поп Топ представи песните с които слушателите биха казали "Обичам те"

 

През изминалия месец, класацията за българска музика на радио Зорана и Box TV - Поп Топ търсеше песните, с които слушателите биха казали "Обичам те" на своята половинка. Романтичната инициатива беше проведена с подкрепата на Сватбен център София. Гласуването и регистрацията се проведе онлайн през страницата на радио Зорана - www.zorana.bg. Трима от регистриралите се, спечелиха и награди - Станислава Балабанова и Станислава Ангелова ще имат възможност да заведат половинките си на романтични вечери в страхотни ресторанти. Марин Попов ще може да зарадва своята любима със СПА почивка в хотел Севтополис, Павел баня.

На 25-ти октомври беше излъчено специално издание на Поп Топ в ефира на радио Зорана - чуйте новите български хитове в София! В извънредното издание на предаването, бяха представени петте песни, събрали най-много гласове през изминалия месец.

Вижте как слушателите на радио Зорана са подредили песните, с които биха казали "Обичам те":

 

5. Орлин Горанов - Светът е за двама

4. Сантра - Без теб

3. Графа - Давам всичко за теб

2. Силвия Кацарова - Обичам те

1. Каризма - Колко ми липсваш

 

Поп Топ е радио и ТВ класация. Слушайте Поп Топ по радио Зорана - всеки петък от 17 часа, с повторение, понеделник от 9 часа. Гледайте Поп Топ по BOX TV - всяка събота от 11 часа, с повторение, неделя от 14 часа.